Service

Søger du den bedste service til dit klinikudstyr, så kan Scandinavisk Dentalservice hjælpe dig. Vi har mange års erfaring på området og vores specialister har indgående kendskab til mange forskellige typer af enheder. Vi kan derfor hjælpe dig fra start til slut – uanset størrelsen på opgaven. 

Service & serviceaftaler

Scandinavisk Dentalservice tilbyder at varetage både teknisk vedligeholdelse af maskiner og udstyr indenfor alle mærker, samt indretning og modernisering af klinikken fra A til Z.

Scandinavisk Dentalservice Denmark A/S repræsenterer en række førende producenter af tandlægeudstyr.

Hvis du tegner en serviceaftale med os kan klinikken opnå 10% rabat på serviceeftersyn og 15 % på reservedele/forbrugsvarer tilknyttet unit & udstyr i steril & teknik.

Oprettelsen af aftalen er gratis, men indebærer at du binder klinikken minimum til et serviceeftersyn/1 års aftale.

Ved oprettelsen af en serviceaftale udarbejdes en logbogs mappe, specielt designet til jer. Mappen indeholder sider til informationer, som er vigtige at dele mellem jer & os – os & jer. Her noteres alt det om klinikken som I mener vi skal vide næste gang vi kommer på servicebesøg – det gør arbejdet lettere for både jer & os, når vi skal holde din klinik i topform.

Eftersyn af Autoclaver – teknisk udstyr.

Eftersyn af autoklaver mv. foregår på vores værksted og vi stiller i perioden et udlån til rådighed. På vores speciel værksted, finder I vores dygtige finmekaniker, som også kan hjælpe jer, med at reparere klinikkens roterende instrumenter. Download indleveringsseddel

Akut service

Har du brug for akut service, det vil sige at en klinik ikke fungerer, udføres der service inden for 3 timer efter fejlmeldingen, når du har tegnet en serviceaftale. Hvis det akutte behov opstår så sent på arbejdsdagen at dette ikke kan opfyldes, bliver servicen udført dagen efter ved arbejdstids begyndelse. Har du ikke en serviceaftale, er du velkommen til at kontakte os for at få oprettet en på tlf. 43 43 00 39 eller på info@dentalservice.dk

Vi afhjælper selvfølgelig også akutte problemer for kunder uden serviceaftale, så hurtigt vi kan, afhængig af den geografiske afstand.

Kundeservice

Ring til kundeservice, når noget er gået galt. Vores erfaring er nemlig, at de fleste problemer kan nødløses/nogen gange klares over telefonen, ellers er vi hos dig samme dag eller så hurtigt det er os muligt. Tag også gerne et billede og send til os på vores fælles mail, til tider kan det være svært at forklare dingenoten/dippedutten/fejlmeldinger mv. så løser vi udfordringen sammen.

I er altid velkomne til at kontakte os i kundeservice – vi sidder klar ved telefonen hvis i har brug for råd & vejledning.

Ring på tlf. 43 43 00 39 eller skriv til vores mail info@dentalservice.dk.

 

Skriv til os