Logbog

Et værktøj til dig, som er tandlæge – tandplejer – klinikassistent.

Du får en lille mappe, som vi laver specielt til dig når du laver en service aftale med os.

Her finder du stort set alt hvad du har brug for at vide, for selv at kunne udbedre små problemer på dit udstyr og dine instrumenter. Og at forebygge driftsstop i en stadig mere presset hverdag.

Nem opdatering til bestilling af reservedele

Bestiller du reservedele som ikke allerede står i bogen modtager du første gang varen sendes til dig, en label, som du kan sætte ind i din førstehjælpsbog.
Førstehjælpen indeholder en logbog, med plads til at notere alt det om klinikken som du mener at vi skal vide næste gang vi kommer på servicebesøg. Det vil gøre arbejdet lettere for både dig og os, når vi skal holde din klinik i topform.

Kundeservice

Ring til kundeservice eller en af vores teknikere, når noget er gået galt. Vores erfaring er nemlig, at de fleste problemer kan løses over telefonen, ellers er vi hos dig samme dag eller så hurtigt det er os muligt.
Og for at vores kundeservice kan yde den optimale service, tager vi gerne en billede serie af klinikken og udstyret, til vores database – således at vi i fællesskab kan finde frem til det du mangler når du ringer.

Ring på tlf. 43 43 00 39.