Klinikindretning

Scandinavisk Dentalservice er specialister i klinikindretning. I over 30 år har vi stået for alt fra projektering, analyse og opførelse af tandlægeklinikker. Vi har derfor de nødvendige kompetencer, til at hjælpe dig gennem alle de forskellige faser af klinikindretningen. Lige fra nybyggeri, ombygning eller en udvidelse af den eksisterende klinik – vi kan stå for det hele!  Vi rådgiver også til design og i det bedste udstyr til din tandlægeklinik.

Overvejer I at købe nyt inventar til klinikindretning?

– så får I en kompetent rådgivning til klinikindretning fra vores rådgiver, som vejleder jer i det der passer ind til klinikken og som tilfredsstiller klinikteamet, som skal arbejde med det hver dag.

Scandinavisk Dentalservice tilbyder tilbyder at være totalentreprenør i forbindelse med om- eller nybygninger, som kan skabe de optimale rammer for din klinik. Vi har tilknyttet et professionelt hold af håndværkere, som under vores ledelse, varetager den ønskede opgave til din fulde tilfredshed. Når den fysiske indretning er på plads, tilbyder vi at levere og installere præcis det tekniske udstyr, der opfylder dine krav.

Er du interesseret i at høre nærmere, om indretning, inventar, udstyr mv. så ring til vores kundeservice, der tager imod dig med et smil og sørger for at du får den nødvendige vejledning. Ring på tlf. 43 43 00 39.

Kompact, slidstærkt og rengøringsvenligt ”alt-i-et” hygiejneskab..
Samme gode kvalitet og design fra danish healthcare design

Kom godt fra start med en professionel klinikindretning

Det kræver god planlægning at få foretaget klinikindretning. Tandlægeklinikken er en arbejdsplads med omfattende krav til hygiejne, ergonomi og fleksibilitet. Designet skal derfor gennemtænkes ned til mindste detalje, før projektet påbegyndes.

Vi kan hos Scandinavisk Dentalservice garantere en grundig forberedelse og et veludført stykke arbejde, hvor vi gennem hele forløbet lytter til dine behov og ønsker. Det sikrer at slutresultatet matcher perfekt til jeres tandlæge klinikindretning. Vi er din troværdige samarbejdspartner, som aldrig forlader en opgave før du er tilfreds og arbejdet er 100% fuldført. Din tilfredshed er nemlig vores tilfredshed. Det er din garanti for et godt slutresultat.

Vi udnytter vores erfaring og ekspertise fra projektets start, så du i sidste ende kan spare timer og undgå irriterende fejl, som kan være svære at fikse i sidste ende. 

Vil du gerne vide mere om vores klinikindretning, så ring på tlf. 43 43 00 39.

Farvevalg og planløsning til klinikindretning

Design udgør bl.a. farvevalg og planløsning til din tandlæge klinikindretning. Det kan virke som en uoverskuelig opgave, når der skal træffes beslutninger om opbevaringssystemer, rumforløb, rumbelysning, elinstallationer, ventilation og materialevalg. Det er dog dagligdag for vores dygtige teknikere, så de har både erfaringen og ekspertisen til at stå for alle dele af projektet. 

Vi laver en skitse, hvor du kan byde ind med tanker til budget og 3D visualiseringer. Det giver dig et visuelt overblik, som danner det bedste fundament for at træffe de rigtige beslutninger til design, funktion og farvevalg. 

Det næste skridt er projektering. Her gennemgår vi de samlede detaljer til tandlæge klinikindretningen af de enkelte rum. Det gør vi med dig og dine nøglemedarbejdere. Her har I også mulighed for at komme med input til den optimale udnyttelse af økonomi og plads. 

Udover det faste klinikinventar, så kan vi også hjælpe med det bedste klinikudstyr. Det gælder bl.a. udstyr som tandlægestole, vandoptimeringsmaskiner og meget mere. Dermed får du også tænkt klinikudstyret ind i klinikindretningen og farvesætningen. Vi tilpasser el- og VVS-installationer til dit planlagt udstyr, så det virker perfekt første gang.

 

Byggetilladelser til klinikindretningen

Det er alfa omega at anskaffe de rigtige byggetilladelser til klinikindretningen. Vi har indgående kendskab til byggetekniske godkendelser, så indretningen af din klinik lever op til alle lovmæssige krav. Vi fører løbende kontakt med Arbejdstilsynet, de tekniske forvaltninger hos kommunerne og brandmyndighederne, så alt bliver udført i henhold til loven. 

Det kan være lidt af en jungle at bevæge sig rundt i, derfor anbefaler vi altid, at tage kontakt til erfarne fagfolk, som kan klare det for dig. Scandinavisk Dentalservice har kompetencerne til at stå for dette.

 

Professionelle håndværkere til tandlæge klinikindretning

Scandinavisk Dentalservice består af et team af professionelle håndværkere og teknikere, som har over 30 års erfaring med tandlæge klinikindretning. Vi har stået for projekteringen, indretningen og opbygningen af effektive og moderne løsninger til tandlægeklinikker.

 

Vi har derfor opbygget den nødvendige erfaring til at opføre jeres klinikker på et højt niveau, som kan modstå det daglige slid fra kliniske miljøer i mange år. 

 

Vi skræddersyer en løsning til dig, som passer perfekt til jeres arbejdsgange. Det giver dig mere tid til at tage dig af dine patienter, så det i sidste ende også giver dem en optimeret behandling. Det er en win-win situation, som vi med glæde vil give din tandlægeklinik. 

 

Skal du bruge inventar eller fuld projekstyring til klinikindretningen

Vores dygtige byggefolk, teknikere og indretningsarkitekter, er klar til at løse klinikindretningen til fulde. Skal du bare bruge et enkelt inventar, eller søger du den fulde projektstyring, så kan Scandinavisk Dentalservice klare det for dig.

 

Vi giver dig kompetent rådgivning til udstyr, såsom stole, skabe og maskiner til din tandlægeklinik. Du har altid mulighed for at ringe og bruge vores kompetencer.

Vi vil med glæde hjælper dig.

Kontakt os i dag

Lyder vores klinikindretning interessant, så henvend dig allerede i dag på telefon 43 43 00 39, mail: info@dentalservice.dk eller kontaktformular. Vi altid klar til at hjælpe med indretningen og designet af din klinik.

Vores professionelle medarbejdere har stor passion for indretning, så vi kan helt sikkert hjælpe dig. 

Vi vender hurtigt tilbage på alle henvendelser, så tøv endelig ikke med at kontakte os. 

Få en effektiv klinikindretning med Scandinavisk Dentalservice.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

 

Hvad kan vi hjælpe dig med?

SternWeber/Myray

Oplev det italienske design. Prøv det bedste inden for ergonomi.

hekadental

Heka dental tilpasser kvalitet og design til individuelle krav

IT/VisiQuick

Det mest brugervenlige billedebehandlingsprogram.

BPR Swiss

Overvejer I at købe nyt inventar til klinikken?

Alt det andet og lidt til

Finder du ikke det du søger – så ring måske kan vi skaffe det.