HEKA S+

klik for brochure

Søger du specialister der kan installere tandlægeunits fra HekaDental for dig? Hos Scandinavisk Dentalservice er vi eksperter i levering, installation og servicering i alt tandlægeudstyr. Vi møder dig og din klinik i øjenhøjde, så dine behov og ønsker bliver 100% hørt. Vi går ikke fra din opgave, før vi har fuldført den til fulde og du er tilfreds med slutresultatet. 

Heka Dental sikrer et højt kvalitetsniveau

Er du på udkig efter units fra Heka Dental som kan sikre et højt kvalitetsniveau på din tandlægeklinik? Så er du kommet til det rette sted. Scandinavisk Dentalservice har fagfolk med den rette ekspertise og erfaring til at hjælpe dig fra start til slut. 

Heka Dental A/S har siden 1965 leveret units til tandlæger over det meste af verden og er i dag markedsledende leverandør af units til Skandinavien.

Samtlige arbejdsgange er naturligvis ISO-certificeret for at sikre et højt kvalitetsniveau på alle funktioner.

Heka Dental tilpasser kvalitet og design til de individuelle krav, som vores kunder stiller. For at sikre den enkelte tandlæge den bedst mulige vejledning og information, varetages levering, installation og servicering af Scandinavisk Dentalservice.

Du har vores fokus fra start til slut gennem hele forløbet, så du får installeret udstyr som er tilpasset til at matche dine behov bedst muligt.

Vi kan også give dig god hygiejnevejledning til udstyr fra Heka Dental.

Tandlægeunits fra Heka Dental

Heka Dental producerer og designer innovative tandlægeunits til klinikker. Scandinavisk Dentalservice har ekspertisen til at hjælpe dig gennem hele processen.

Vi hjælper dig fra den indledende rådgivning til levering og montering af Heka Dental tandlægeunits. Vi tilbyder også løbende service, så dit system altid virker 100%. 

Heka Dental skiller sig ud fra konkurrenterne ved at satse på design, kvalitet, ergonomi og driftssikkerhed. De udvikler deres units i samarbejde med tandlæger, så de understøtter de ergonomiske arbejdsgange mest. Alle units bliver skabt i de bedste materialer, som sørger for at de er modstandsdygtige over for det daglige slid.  .

Holdbarhed, design og kvalitet er den dominerende fremgangsmåde, når de udvikler deres tandlægeunits – uden at gå på kompromis med materialevalget. 

Scandinavisk Dentalservice skaber værdi for vores kunder, ved at montere de bedste tandlægeunits til deres tandlægeklinikker.

Lyder det interessant? Kontakt os i dag på tlf. 43 43 00 39,.

 

Kontakt os endelig

Vi kan hjælpe dig med alle spørgsmål til tandlægeunits fra Heka Dental, så henvend dig allerede i dag på telefon 43 43 00 39, mail: info@dentalservice.dk eller kontaktformular. Vi kan hjælpe dig med modernisering af din klinik.

Vores personale har mange års erfaring med udstyr fra Heka Dental og kan derfor give dig professionel rådgivning og vejledning. 

Vi vender hurtigt tilbage på din henvendelse.

Vi ser frem til at høre fra dig.

UnicLine

Gennemprøvet dansk design

Download brochure

Unic

Mennesket i centrum

Download brochure

Unic Line S

Nordisk design

Download brochure

Heka S+

Nordisk DNS – designet til dig

Download brochure